Groepsaankopen

Korting op Tuinbox voor kinderen

Krijg 10 euro korting op een Tuinbox voor kinderen

Thuis met de (klein)kinderen en de verveling slaat toe? Kwb ontwikkelde met het project ‘Share-a-box’ leuke doe-dozen voor het hele gezin. 
In de Tuinbox voor kinderen zitten zes leuke opdrachten rond tuinieren - van een mini-moestuin aanleggen en zonnebloemen zaaien tot tuinkabouters maken - én al het nodige materiaal ervoor. De box kan je eenvoudig bestellen op www.shareabox.be en wordt binnen de week bij je thuis geleverd. Je geniet bovendien van 10 euro korting met de code LEDEN.

Zoek je nu al inspiratie? In onze gratis te downloaden Thuisbox geven we je enkele leuke ideeën om er binnen het leukste van te maken, zoals een familiequiz, knutselopdrachten en spelletjes. Download de e-fiches op www.shareabox.be/thuisbox.

MO* Jaarabonnement

Ook nood aan inzicht en duiding
over wat er in de wereld gebeurt?

Dankzij MO* blijf je op de hoogte van de voornaamste trends en tendensen in onze complexe en snel veranderende wereld, want MO* verstuurt dagelijks een gratis nieuwsbrief met de vijf beste en meest relevante artikels die op de website verschenen zijn. Wil je ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in op de dagelijkse nieuwsbrief.

En niet te vergeten: een jaarabonnement op MO*magazine kost je als KWB-lid slechts 26 in plaats van 32 euro. Je ontvangt dan viermaal per jaar een uniek magazine met reportages, interviews en achtergrondverhalen die je nergens anders leest.

ORIGIN Grotspektakel

'Origin', een nieuw 360° spektakel in het hart van de Grot

Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow 'Origin', die je mee-voert naar de oorsprong van de wereld en de Grot ... Een betoverend bezoek, be- kroond met 3 sterren in de Michelin Gids!

Oog in oog met de grootste Europese roofdieren 

Spot de Europese Big 5 in het Wildpark, te voet (op een wandelpad van 2,5 of 5,5 kilometer) of met de Safari-car.

Met de code in je kwb-voordelenboekje krijg je voor (maximum) 5 personen 25% korting op de PassHan, waarmee je de Grot én het Wildpark kan bezoeken.
​Voor een PassHan 12+ betaal je dan 23,9 i.p.v. 31,9 euro, en een PassHan
4-11 j.
 heb je voor 17,2 i.p.v. 22,9 euro.

Opgelet! Voorlopig is de Grot nog niet open. Pas zodra dit het geval is, kan je je bon gebruiken.

Autoverzekeringen vergelijken

Bespaar op je autoverzekering
en ontvang een cashback tot 55 euro!

Via Hopala kan je online eenvoudig verschillende autoverzekeringen vergelijken en af- sluiten. Hopala blijft na het afsluiten ook je aanspreekpunt bij vragen of ongevallen. Onze huidige klanten besparen gemiddeld 250 euro per jaar door de juiste autoverzekering te kiezen. Jij wilt toch ook wat extra budget om leuke activiteiten te doen?

Leden van kwb hebben recht op een cashback van 20 euro bij het afsluiten van een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA), 40 euro bij een mini omnium en 55 euro bij een full omnium, door een simulatie te doen via onze website.

Je kan nooit dubbel betalen voor een autoverzekering, dus ook als je in 2020 je premie al betaald hebt, is het de moeite om de vergelijking te doen!

Korting op Share-a-Box

Geniet van 10 euro korting op je Share-a-box!

De lente is er! Tijd om de tuin weer onder handen te nemen. Wil je graag samen met je (klein)kinderen een weelderige moestuin planten, kleurrijke tuinkabouters knutselen of grote zonnebloemen groeien? Met onze Tuinbox kan dat! Geef bij het afrekenen de code ‘LEDEN’ in, en geniet van 10 euro korting op je totale aankoopbedrag. Deze code geldt ook voor de allerlaatste spelboxen in onze webshop (OP=OP!).
Bekijk het aanbod op www.shareabox.be of contacteer ons op info@shareabox.be

Win tickets "La Fête De Jardins & Loisirs

Win vijftien duotickets voor La Fête de Jardins & loisirs!

Tuinkriebels? Kom op zondag 24 mei inspiratie opdoen op La Fête de Jardins & Loisirs, in het Provinciaal Domein van Chevetogne, in een van de mooiste heuvellandschappen van de provincie Namen. Kom kijken wat de exposanten aanbieden aan bloemen, planten en gereedschap, doe inspiratie op voor je tuin, ontdek de laatste trends, volg workshops en lezingen, en kom praten met tuinexperts.
Ook voor de kleinsten is dit een paradijs. Het domein heeft twaalf speeltuinen, een mini-golfterrein, kinderboerderij ...  Een dag vol verrassingen.

Praktisch: 24 mei 2020, 10 tot 18u. Prijs: 10 euro (kinderen < 6 gratis). Gratis parking.

WIN! Kwb mag 15 duotickets weggeven. Stuur ten laatste op 3 mei een mailtje naar charlotte.vandoren@kwb.be met vermelding van je naam, lidnummer en 'Chevetogne'. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Korting Abonnement Tijdschriften

Geniet 3 maanden van een straffe korting!

Krijg 50% korting op een abonnement voor drie maanden op Humo, Dag Allemaal, Story, TV Familie, TeVe-Blad, Primo of Goed Gevoel. Aanbod geldig tot en met 30/04/2020.

 

Korting E5 Mode

Dit seizoen gaat jouw hart sneller slaan van warme kleuren en etnische prints. Update jouw kleerkast met de nieuwste trends! Kom zeker eens langs bij e5 en ontdek onze nieuwe collectie. Bovendien geniet je nog tot 15 april van de kortingsbon uit jouw ledenvoordelenboekje.

*Geldig van 6/01/2020 t.e.m. 15/04/2020 bij inlevering van de bon uit je ledenvoordelenboekje in een
e5-winkel. Ook geldig in de webshop. Ga naar www.e5mode.be, voeg in de winkelmand de actiecode RAAK10 toe en je korting wordt automatisch verrekend. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingskaarten. Maximum 1 bon per klant.

Jaarabonnement MO*

Ook nood aan inzicht en duiding
over wat er in de wereld gebeurt?

Dankzij MO* blijf je op de hoogte van de voornaamste trends en tendensen in onze complexe en snel veranderende wereld, want MO* verstuurt dagelijks een gratis nieuwsbrief met de vijf beste en meest relevante artikels die op de website verschenen zijn. Wil je ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in op de dagelijkse nieuwsbrief.

En niet te vergeten: een jaarabonnement op MO*magazine kost je als KWB-lid slechts 26 euro in plaats van 32 euro. Je ontvangt dan viermaal per jaar een uniek magazine met reportages, interviews en achtergrondverhalen die je nergens anders leest.

Back to Breugel

Back to Bruegel – Beleef de 16de eeuw

Reis naar de Lage Landen ten tijde van Keizer Karel en duik via virtual reality in de werken van de beroemde schilder Pieter Bruegel. Een unieke beleving in een tentoonstelling die verbluffende 16de-eeuwse voorwerpen samenbrengt met nieuwe technologie.
Bovenop de oude stadspoort heb je bovendien een indrukwekkend uitzicht over de stad en ontdek je met virtuele verrekijkers hoe de 16de-eeuwse setting eruitzag.

Kinderen kunnen de tentoonstelling bezoeken met een aangepaste audiogids. Verschillende interactieve elementen doen beroep op hun verbeeldingskracht. Aanraken, ruiken en spelen: ze moeten al hun zintuigen aanwenden om onder te duiken in het verleden! 
Een niet te missen familie-Bruegel-evenement in een uniek middeleeuws gebouw.

Locatie: Hallepoort, Zuidlaan 150, Brussel.