Snorkelen

18-Jan-2019 | 19:00

Op vrijdag18 januari 2019 gaan we met onze KWB snorkelen in duikcentrum Todi te Beringen.

Snorkelen is een watersport waarbij men zwemt of drijft in het water met een duikbril en snorkel en met het gezicht naar beneden gericht.

Rustig dobberen aan de oppervlakte en al snorkelend de mooie onderwaterwereld bewonderen. Het is voor iedereen toegankelijk. Om te snorkelen is geen brevet nodig.

 

Bij TODI wordt er gesnorkeld met volgelaatsmaskers. De laatste barrières die het snorkelen voor sommige mensen onaantrekkelijk maken, worden zo weggenomen.

Met een volgelaatssnorkelmasker kun je alle kanten opkijken en adem je onder water net zoals moeder natuur ons leerde. Door je mond of door je neus. De manier waarop de lucht binnen het snorkelmasker circuleert, zorgt ervoor dat het scherm niet beslaat. En dankzij de 'dry top' komt er nooit water in de snorkel.

 

TODI creëerde in Beringen, België een unieke ervaring waarbij bezoekers actief en emotioneel betrokken raken. Bij TODI is het mogelijk om in optimale en veilige omstandigheden te snorkelen tussen een bijzondere samenstelling van ‘s werelds mooiste tropische zoetwatervissen. Er zwemmen ruim 30 verschillende soorten vissen. In totaal meer dan 2.200. De vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Dat maakt van TODI het meest verrassende indoor duikcentrum in Europa. 

 

Je kan deelnemen aan deze unieke ervaring door in te schrijven voor 6 januari 2019 bij Rudi.

Deelnemen kost slechts €15.

We vertrekken met de wagen op de parking van St Baaf om 18u 30.

 

Deze activiteit is geschikt voor elke leeftijd.

Dankzij uw KWB kan je deze unieke ervaring beleven.